Bestil bord i forvejen,
så du ikke kører forgæves.

a la cartemenu:

næste BUFFET lørdag den 4. juni kl. 1800 - husk bordreservation

Forretter

  • 01. Rejecocktail m/brød Kr. 85,-
  • 02. Cremet hummersuppe med rejer Kr. 80,-
  • 03. Fisketallerken m/sprød salat, rejer, røget laks, dressing & flüte Kr. 105,-

Hovedretter

  • 20. 2 fiskefiletter med pommes Kr. 125,-
  • 28. Stor stjerneskud m/2 fiskefilletter, dressing, rejer, laks & caviar på bund af salat & toastbrød Kr. 160,-
  • 26. Arrild steak af oksefillet med stegt tomat, pommes frites el. kroketter, sovs bearnaise el. whiskysovs & salat Kr. 230,-
  • 25. Wienerschnitzel af kalv, med ærter, brasede kartofler, smørsovs & salat Kr. 205,-

Desserter

  • 40. Irish coffee, 3 cl. whisky Kr. 70,-
  • 41. Italiensk is, jordbær eller chokolade Kr. 70,-
  • 44. Hjemmelavet is Kr. 60,-
  • 13. børneis Kr. 50,-