Selskabsmenuer

Skrevet af Kenneth Melvej Nielsen til . Sendt til Uncategorised

TILBUD PÅ TOTALMENU, serveret: forret:tunmousse m/rejer, dressing og flüte

hovedret: kalvemørbrad m/ristede rodfrugter, kroketter, sovs bearnaise -eller rødvinsovs

dessert: frit valg i hjemmelavet is

kaffe m/småkager & chokolade

kr. 350,- , excl. drikkevarer og evt. natmad, minimum 12 kuverter

eller sammensæt selv menüen efter nedennævnte liste:

 

 
  • forretter:
kroner 
 husets fiskesymfoni 79
 rejecocktail m/flüte 68
 røget laks m/flødestuvet spinat 79
 hjertebrød m/ananasring, vindampet fiskefilet, rejer, caviar & dressing 79
 ananasring m/hønsesalat & flüte 56
 tunmousse m/flüte 62
 to tarteletter m/høns i asparges 52
 klar suppe m/boller & ris  79
 aspargessuppe m/flüte 69
   
 priser ved minimum 12 kuverter & forbehold for prisændringer  
 hovedretter:  

 helstegt oksemørbrad m/broccoli, karotter eller ristede rodfrugter

 bearnaise -eller rødvinsovs, kartoffelvalg: hvide kartofler, pommes frites,

 kroketter eller krydrede bådkartofler

210
 oksefilet m/gemüse, kartofler & sovs 156
 kalvefilet stegt som vildt m/waldorfsalat, bønner, surt, sødt, hvide kartofler & sovs 156
 kalvefilet m/gemüse, sukkerglaseret løg, sovs & kartofler 148
 kalvefilet m/bønner, gulerødder, gammeldags hvidkål, sovs, kartofler, surt & sødt 156
 Bøf Stroganoff m/rødbeder & kartoffelmos 118
 jægersteg m/broccoli, gulerødder, flødesovs & kartofler 128
 svinekam m/rødkål, små brunede kartofler, hvide kartofler & sovs 128
 svinekam m/gemüse, kartofler & sovs 128
 svinekam stegt som vildt, m/bønner, surt, sødt, waldorfsalat, kartofler & sovs 149
 sprængt nakke m/gemüse, aspargessovs & kartofler 128
 dansk bøf m/bløde løg, rødbeder, kartofler & sovs  118
 hamburgerryg m/gemüse, aspargessovs & kartofler  118
 arrildgryde m/salat & kartofler  118
 priser ved minimum 12 kuverter & forbehold for prisændringer  
 desserter:  
 frugter m/råcreme eller is 59
 rubinsteinkage 72
 tá selv kagebord & hjemmelavet is 79
 pære Belle Helene  48
   
   
 hjemmelavet is m/sherry, nødder & chokolade 59
 hjemmelavet is m/daim & Bailey 59
 hjemmelavet is m/rom, knuste walnødder, chokolade & hindbær 62
 fløderand m/kirsebær eller hindbærsovs  62
 citronfromage  59
 hjemmelavet is m/jordbær & cholade    59
 natmad:  
biksemad m/spejlæg   59
tre slags pålæg, varm leverpostej, ost & brød  79
æggekage m/bacon, tomater, purløg & rugbrød  69
små frikadeller m/stuvede ærter & gulerødder   59
små frikadeller m/kold kartoffelsalat   59
aspargessuppe m/flüte 59
ta´ selv lune boller m pålæg & ost 59
priser ved minimum 12 kuverter & forbehold for prisændringer  
drikkevarer:  
ved fri husets hvidvin, rødvin, øl & vand i syv timer, incl. velkomstdrink 199
cognac eller Bailey til kaffe 28
husets hvid -og rødvine 198
sodavand 0,25l. 28
flaskeøl 35
fadøl 0,25l. 35
fadøl 0,5l. 48
fadøl 0,75l. 73
diverse:  
kaffe 30
lagkage

30

rugbrødslagkage 30
to halve boller m/smør 18
to halve boller m/pålæg 30
kringle 30
fire forskellige slags småkager 25
1 stk. kransekage 20
chokolade 25
småkager & chokolade 35
kransekage & chokolade 39
forbehold for prisændringer  
kl. 10.00 morgenbord/brunch:  

kaffe og te på borde,

tá selv bord med: rundstykker, franskbrød & rugbrød, æggekage m/bacon, tomat & purløg,

rullepølse, spegepølse, ost, marmelade & nutella........kr. 129,-  ved minimum 30 kuverter, merpris ved færre

udvidet med: marineret sild & karrysalat, varm leverpostej & amerikanske pandekager & sirup.......kr. 149,- med kringle kr. 169,-   ved minimum 30 kuverter, merpris ved færre

 

 

kl. 11.00 tá selv frokostbrunch:

marineret sild & karrysalat- æg - rejer & mayonaise - røget laks - varm fiskefilet m/remoulade - tarteletter m/høns i asparges - æggekage m/bacon, tomat & purløg - varme pandekager m/sirup - lune frikadeller & rødkål - roastbeef m/ristede løg - osteanretning - friske frugter - rugbrød, franskbrød & stenbagte franskbrød..................kr. 189,- ved

minimum 30 kuverter, merpris ved færre

 

 buffet 1:

pølsebord med pålæg, forskellige oste, 1 varm fiskefilet, rugbrød, franskbrød & smør..kr. 155,- ved minimum 30 kuverter, merpris ved færre
 

 buffet 2 over to omgange:

1. buffet m/forretter: maskeret blomkål m/rejer, røget laks & caviar, melon m/røget skinke, ananasbund m/hønsesalat & flüte. 

2. buffet m/hovedretter: rosastegt oksemørbrad, letmarineret svinefilet m/bløde løg, ristede rød & grøn peber - små kyllingekøller - små frikadeller - salatbar - flødekartofler  eller timiankartofler & pommes frites eller krydrede bådkartofler..kr. 208,- børn  3-11 år kr. 109,- børn 0-3 år kr. 38           minimum 30 kuverter - merpris ved færre

 

 buffet 3, med serveret forret og hovedretter som buffet:

valgfri serveret forret: tunmousse pyntet med rejer eller to tarteletter m/høns i asparges

hovedretter som buffet: rosastegt oksemørbrad - jægersteg - store kyllingespyd -   små frikadeller - flødekartofler - pommes frites & salatbar...kr. 189,- børn 3-11 år 98,- børn 0-3 år kr. 38 ved                    minimum 30 kuverter,  merpris ved færre

 

 
 generelt, tages der forbehold for prisændringer på alle tilbud!!!  
   

selskabsmenüer

Skrevet af Nora & Svend til . Sendt til Uncategorised

forretter:

husets fiskesymfoni                                                kr. 72,-

rejecocktail m/flüte                                                kr. 68,-

røget laks med flødestuvet spinat                            kr. 68,-

butterdejsbund m/torsk, rejer, kaviar & dressing       kr. 68,-

hjertebrød m/ananasring, vindampet fiskefilet,

rejer, kaviar & dressing                                          kr. 68,-

ananasring med hønsesalat & flüte                          kr. 56,-

tunmousse m/flüte                                                 kr. 58,-

to tarteletter m/høns i asparges                               kr. 49,-

klar suppe m/boller & ris                                         kr. 65,-

aspargessuppe m/flüte                                            kr. 52,-

 

priser ved minimum 12 personer & forbehold for prisændringer

 

hovedretter:

Helstegt oksemørbrad m/broccoli & karotter eller ristede rodfrugter, sovs bearnaise eller rødvinsovs,

kartofler efter egetvalg:hvide kartofler, pommes frites, kroketter eller krydrede bådkartofler                                  kr. 210,-

Oksefilet m/gemüse, kartofler og sovs                                                                                                              kr. 156,-

Kalvefilet stegt som vildt m/waldorfsalat, bønner, surt, sødt, hvide kartofler & sovs                                               kr. 156,-

Kalvefilet m/gemüse, sukkerglaseret løg, sovs & kartofler                                                                                   kr. 148,- 

Jægersteg m/broccoli, gulerødder, flødesovs & kartofler                                                                                     kr. 110,-

Gammeldags oksesteg m/gammeldags hvidkål, bønner, sovs & kartofler                                                              kr. 128,-

Svinekam m/rødkål, små brunede kartofler, hvide kartofler & sovs                                                                      kr. 118,-

Kogt skinke m/gemüse, kartofler & sovs                                                                                       kr. 98,-

Sprængt nakke m/gemüse, champignonsovs & kartofler                                                                 kr. 98,-

Svinekam stegt som vildt m/bønner, surt, sødt, waldorfsalat, kartofler & sovs                                   kr. 128,- 

Dansk bøf m/bløde løg, rødbeder, kartofler & sovs                                                                         kr. 98,-

Hamburgryg m/gemüse, aspargessovs & kartofler                                                                          kr. 98,-

Arrildgryde m/salat & kartofler                                                                                                     kr. 98,-

Fyldt svinemørbrad m/gemüse, kartofler & sovs                                                                             kr. 138,-

priser ved minimum 12 personer & forbehold for prisændringer

desserter:

natmad:

kl. 10 morgenbord/brunch

kl. 11 frokostbrunch

buffet1:

buffet2:

buffet3:

drikkevarer:

diverse:

 

Om os

Skrevet af seoden4k til . Sendt til Uncategorised

Nora Clausen har drevet restauranten siden juni 1995, til april 2000 som forpagter og drev den som cafeteria.

1. april 2000 købte Nora ejendommen og forretningen af Åge Birk, Arrild, og har siden drevet forretningen som restaurant og selskabslokaler, med løbende renoveringer.

I 2004 blev der lavet selskabslokalet Pejsestuen i et tidligere servicekontor, hvor der plads til ca. 40 prs., afhængig af arrangement.

I april 2008 blev havestuen bygget til ca. 50 prs. og fungerer som restaurant og selskabslokale I forbindelse med det  gamle lokale, så der er plads til 150 personer, afhængig af arrangement.

Der er investeret i stor flot salatbar sammen med nye varmbuffeter til daglig brug og selskaber, vi anbefaler os til hverdag og fest af enhver art, firmaarrangementer, kurser, arrangementer af forskellige arter, busselskaber, fætter/kusinefest, jubilæer m.m. Bar-hjørne og spillehal, hvor der må ryges.

 

Galleri

Her kan du se billeder af Restaurant Arrild Ferieby

Selskaber

Skrevet af seoden4k til . Sendt til Uncategorised

Ønsker I at holde fest, så lad os overtage alt besværet så I og jeres gæster kan slappe af og føle jer godt tilpas.

Vi fremsender gerne brochure med vore selskabsmenuer.

I de hyggelige og fleksible lokaler kan vi servere for indtil 100 gæster. Nyt hyggeligt selskabslokale med plads til 36 personer, og på de kolde efterårs- og vinterdage tænder vi op for pejsen.

Vi sørger for at bordene er smukt pyntet med årstidens blomster og levende lys.

Vi står helt til deres rådighed med vejledning i sammensætning af menu og vin.

I er helt sikre på en vellykket afvikling af deres arrangement når i vælger Feriecentrets Restaurant.

Vi sikrer jer en perfekt og personlig betjening og et alsidig køkken, hvor vi altid benytter de bedste råvarer.

Vi glæder os til at kunne betjene jer. 

Se billeder af vores lokaler her:

Restauranten: